Aktivitetsplan vår 2016

Da er den endelig klar, aktivitetsplanen for klubben denne våren.
Last ned den fullstendige aktivitetsplanen her: Aktivitetsplan DTC vaar 2016.

Her er hovedpunktene fra planen:

Damene først

Vi sparker i gang med samling kun for damer helgen 9-10 april. Dette blir et lavterskelarrangement myntet på damer som ønsker å finne ut om triathlon er noe for dem. Flott om alle klubbens medlemmer sprer nyheten om dette til alle sine venner og bekjente. Arrangementet er gratis med unntak av inngangsavgift på Drammensbadet en dag. Deltagere trenger ikke noe spesialutstyr, kun en sykkel, badetøy og alminnelig treningstøy.

Triathlon for barn

Har du et svømmedyktig barn som kan tenke seg å prøve triathlon? Da er muligheten tilstede 16 april på Drammensbadet. Dette er et gratis arrangement for medlemmer, og koster 50,- de som ikke er medlemmer. Denne avgiften inkluderer også medlemskap i klubben.

Treningstriathlon på Drammensbadet

30 april arrangerer klubben treningstri på Drammensbadet. Dette er et åpent arrangement, slik at alle som har lyst til å prøve triathlon kan benytte anledningen. Det vil bli svømming på Drammensbadet (750m), sykkel t/r skoger (20km), og flat løping t/r Gulskogen (5km).

Andre arrangementer

Vi kommer til å starte opp fellestrening på sykkel fra 24 april i helgene. Fredagsvømming vil fortsette som vanlig med Ole Johan på plass fra rundt 1500. Vi legger også opp til klubbkonkurranser i løp som en del av elveløpet og Drammens marathon, samt uhøytidelige sykkelkonkurranser både på flat tempo og bakketempo.

Vi i styret ønsker tilbakemeldinger fra klubbens medlemmer på programmet. Send oss gjerne din feedback på medlemsgruppen på Facebook, eller til post@drammentriathlon.no